De links of banners die u hier treft, verbinden de site van de Oasekampen met andere websites. Wij voelen ons nauw verbonden met de personen of instellingen die de sites beheren. Niet altijd kunnen wij echter volledig instemmen met alle informatie of standpunten. Voor zover wij kunnen nagaan op het moment van het aanmaken van de link, staan wij achter de informatie op de respectieve sites. Wanneer u daarover vragen of opmerkingen heeft, willen wij dat graag van u horen. Een mailtje aan de beheerder van de site is voldoende.


Het Regioteam heeft het verlangen om dienstbaar te zijn aan de plaatselijke kerkelijke gemeenten en christelijke organisaties in de regio Achterhoek. Dit willen we doen door het verzamelen van informatie over activiteiten op het christelijk erf.

Vereniging de Heerlijckheid Slangenburg.
De Oase is gelegen in een prachtige omgeving: namelijk in de bossen van het landgoed 'de Slangenburg' bij Doetinchem. De stichting OASE is lid van de vereniging de Heerlijckheid Slangenburg.

 

 

Wil je een werkstuk maken over een onderwerp vanuit de Bijbel?
Op zoek naar standpunten over evolutie, occultisme, islam en andere zaken? Bezoek de site van vereniging
Bijbel en Onderwijs 

 

 

 

 

Soms lijkt het of je helemaal alleen staat, niemand luistert.
Er is altijd Iemand die naar je luistert, maar als God heel ver weg lijkt, wil je misschien toch met iemand praten?

 Wat er ook met je is, bel Chris!
078 6312300
www.chris.nl

www.go4christ.nl
Via deze website worden diverse activiteiten aangeboden voor tieners en jongeren. Leuk als je nieuwe mensen wilt leren kennen of bestaande contacten wilt onderhouden.

www.Beterbijbel.nl
Beterbijbel.nl  is een mooie gelegenheid om de kennis van de Bijbel via een dagelijks ‘quiz’ te verbeteren, met name voor jongeren. Ook in de Store als App

Zendeling kun je ook dicht bij huis zijn. Zo ervaren Henk en Els het al meer dan 25 jaar als een voorrecht om voor de Heer werkzaam te zijn als beheerdersechtpaar op het terrein van Stichting Oase in de Slangenburg: Projectkerit