De Oase Kampterrein

Kampterrein

Het kampterrein is gelegen in een prachtige omgeving: namelijk in de bossen van het landgoed 'de Slangenburg' bij Doetinchem. De stichting OASE is lid van de vereniging de 'Heerlijckheid Slangenburg'.

Bezoekers komen al onder de indruk van de omgeving, tijdens de reis naar het eigenlijke terrein. De toegang tot de Oase lijkt haast een "eigen weg". Kort na de toegang tot de Oase, is doorgaand verkeer verboden. Hiermee is het heerlijk stil geworden op en rond het terrein.
Op het terrein zijn wandelpaden aangelegd en voldoende gelegenheid om even te zitten, te rusten en de Oase te 'ervaren'.

Er is de mogelijkheid om met 4 kampen van elk maximaal 40 deelnemers tegelijk op het terrein te kamperen. Klik hier voor de plattegrond.
Verder zijn er uitstekende keukens, wasgelegenheden en toiletten en is er voldoende spelmateriaal aanwezig. Het terrein bezit een mix van besloten gebieden, een viertal volleybalvelden, twee voetbalvelden, een basketbalveldje en een groot bosspeelterrein. In het bosspeelterrein vind je een klimwand, een kabelbaan en andere survivalattributen. Daarnaast zijn er tafeltennistafels aanwezig, waarvan jong en oud gebruik kunnen maken.
Kortom, een uitstekende accommodatie voor het houden van kampen en het verblijf van groepen.

 

Het kampadres is:

Oasekampen
Stadsheidelaan 3
7004 JE Doetinchem
Tel. 0315 - 29 82 70